mandag den 2. januar 2017

Godt nytår - farvel 2016 - velkommen 2017

Godt nytår til jer alle herinde - jeg håber i alle er kommet godt og sikkert ind i 2017!!!

Årsskiftet 2016/2017 fejrede vi nytår hjemme hos os.

Vi har 2 små hunde, og lige så lidt påvirket den ene (Oscar) er af al fyrværkeriet, lige så hunderæd (bogstaveligt talt) er den anden (Viktor), så det med at fejre nytår i deres ikke vante omgivelser, er rent tortur for Viktor.

Derfor tog vi forrige år den beslutning, efter at have været i Hamborg hos min veninde og hendes familie til nytår, og Viktor først faldt til ro kl. 6 om morgenen, efter mere end 18 timer uden søvn, mad og drikke pga. nytårs-skyderi/fyrværkeri, at fremover bliver vi hjemme i Skelde nytårsaften - venner og familie er altid hjertelig velkomne til at komme og fejre nytår hos os - vi tager bare ikke nogen steder hen mere på årets sidste dag.

Sidste år, for vi skriver jo allerede d. 2. januar 2017, havde vi gæster af mine svigerforældre, så vi var "kun" 4 voksne og 2 hunde nytårsaften - men det var jo vældig hyggeligt.

Vi hyggede os med drinks og små hapser da vi så dronningens nytårstale, så fik vi en lækker hjemmelavet 3-retters menu og kl. 00.00 champagne og kransekage.

Da vi kun var 4, havde jeg i år lavet et lille ur og lidt kransekage konfekt, men da vi alle var stop mætte efter al den gode mad, blev der kun spist 2 stk. kransekagekonfekt. Min mand spiste en lille ring af uret d. 1. januar, og resten er nu lagt i fryseren - så har vi altid lidt til kaffen (eller lækkersulten)

Nytårs desserten ⛤
Nøddekurv med chokoladekugle lavet af hvid chokolade og dustet med sølv støv, fyldt med lækker hjemmelavet citronfromage med hvid chokolade, pyntet med forskellige bær ❤