mandag den 16. maj 2016

Frozen/pirat kage til børnefødselsdag

En kollega havde bestilt en fødselsdagskage til sine 2 børnebørn i anledning af, at de kommer hjem fra Norge og skulle fejre deres 6 års fødselsdag hos hende - sødt, ikke :)
 
Begge børn er allergikere, de kan ikke tåle nødder, mælkeprodukter og æg, så vi måtte lige have de små grå hjerneceller i gang, hvilke kagemuligheder der var...
 
Det blev til en banankage uden æg (bagt med olie i stedet), lagt sammen med hindbær pure og hindbær mousse, lavet på riscreme i stedet for fløde og Soya yoghurt i stedet for alm. yoghurt - resultatet blev super godt, synes jeg selv.
 
Kagen blev betrukket med hjemmelavet fordant (marshmellow, olie, vand og flormelis) og indfarvet med bolsche farve lavet af skallerne af blå druer - 100% naturligt
 
Kagen blev dekoreret med Frozen sukkerprint, snefnug, prinsessekrone og pirathue på toppen og med pirat sværd og dødningehoveder rundt om kagen
 
Navnene på fødselsdagsbørnene måtte naturligvis ikke mangle
 
 
Nærbillede af prinsessekronen :)