torsdag den 28. april 2016

Konfirmations kager 2016 fortsat...


Chokolade bunde med vaniljecreme med hakket chokolade og hindbær mousse, overtrukket med ½ marcipan og ½ fondant, dekoreret med sukkerprint

Chokolade bunde med hvid Toblerone creme og hindbær mousse, overtrukket og dekoreret med fondant

Chokoladebunde og en lys bund, med chokolade mousse og hindbær mousse, overtrukket og dekoreret med fondant 
Lyse bunde med hindbær mousse, overtrukket og dekoreret med fondant
Chokoladebunde med appelsin mousse og Toms skildpadde mousse, overtrukket og dekoreret med fondant
Lyse bunde med chokolade mousse, dekoreret med sukkerprint og fondant, sider er lavet med vaffelrør

Lyse bunde med chokolade mousse, dekoreret med sukkerprint og fondant, sider er lavet med vaffelrør

Chokolade bunde med vaniljecreme og hindbær mousse, opsmurt med hvid chokolade smørcreme
Derudover var der lavet 60 macarons, 20 røde med jordbær smørcreme, 20 lyserøde med hindbær smørcreme og 20 hvide med hvid chokolade smørcreme
Chokolade bunde med chokolade mousse og hindbær mousse, overtrukket og dekoreret med fondant og sukkerprint (graffiti)